L’assessor jurídic del COPC espera les teves consultes sobre la legislació que afecta el teu correcte exercici professional

04-01-2019   |  Barcelona

Sol·licita cita presencial o resol els teus dubtes per telèfon gràcies al servei gratuït per a persones col·legiades prestat per l’Institut Qualitas Advocats.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya disposa un servei d'assessoria jurídica per a totes les persones col·legiades. El servei, gràcies al qual els col·legiats i col·legiades poden obtenir assessorament sobre qualsevol qüestió de caire jurídic relacionada amb l'exercici de la psicologia, és gratuït i expert: l’assessor jurídic del COPC, l’advocat Joan López Masoliver de l’Institut Qualitas Advocats, està especialitzat en col·lectius professionals, col·legis professionals i dret sanitari.

Els col·legiats i col·legiades del COPC poden adreçar-se a l’assessor jurídic en consulta telefònica o presencial, per a qüestions més complexes, a la seu central de Barcelona i a les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona. Els horaris de consulta, tant telefònica com presencial, són en aquest enllaç a la pàgina web de l’Assessoria jurídica del COPC, des d’on es pot reservar torn per a les consultes presencials.

Les consultes més habituals són sobre normativa laboral, normativa de la funció pública, exercici per compte propi, actuació professional, consultes qüestions deontològiques, autorització de consultes i centres sanitaris, titulacions, protecció de dades, obligacions professionals, responsabilitat civil, jubilació i contractació mercantil, per la qual cosa l’assessoria jurídica del COPC ha elaborat un recull de guies, orientacions i models de documents legals que es poden descarregar directament de la pàgina de l’Assessoria jurídica del COPC. D’altra banda, l’apartat de preguntes freqüents del web del COPC, també disposa un apartat per a l’assessoria jurídica amb informació sintètica i funcional.

 

 

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC