Si necessites informació fiscal, consulta presencialment o per telèfon l’assessor fiscal del COPC

03-01-2019   |  Barcelona

Divendres 4 de gener de 2019, l’assessor fiscal també serà al Col·legi

L’exercici professional de la psicologia, ja sigui per compte propi i aliè, porta associat un conjunt de normatives fiscals sobre els quals cal estar ben informades i actualitzades. Per tal de facilitar el coneixement de la normativa, el COPC posa a disposició de tots els col·legiats i col·legiades un servei d’assessoria fiscal, gratuït, gràcies al qual poden obtenir assessorament sobre les obligacions que regeixen la professió.

L’assessor fiscal del COPC resol les consultes de col·legiats i col·legiades per telèfon i de forma presencial, per a la qual cosa cal tenir cita prèvia. Per sol·licitar cita prèvia amb l’assessor només cal prémer aquest enllaç, també disponible a la pàgina de l’Assessoria fiscal del COPC, i reservar-la durant l’horari de permanència al COPC de l’assessor: 1r i 2n dimarts de cada mes, de 15 a 18h, el 3r dimarts de cada mes, de 16 a 17.30h, l’últim dimarts de cada mes, de 10 a 13h. D’altra banda, l’horari per a les consultes telefòniques és de 18 a 19 h el 1r i 2n dimarts de cada mes i de 13 a 14h l’últim dimarts de mes. A més, aquest divendres 4 de gener, també serà a la seu del COPC.

Les consultes més comunes que es fan a l’assessoria fiscal són sobre l'Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE), declaracions censals a l'Agència Tributària, Impost sobre el valor afegit (IVA), Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), Impost sobre Societats, requeriments de l'Agencia Tributària i consultes sobre societats (anònimes, limitades, civils privades o cooperatives). Per tal de facilitar informació sintètica i funcional sobre aquests temes, el web del COPC ha habilitat l’apartat de Preguntes freqüents sobre assessorament fiscal, que podeu consultar en l’enllaç.

Per últim, l’assessoria fiscal del COPC programa tallers d’assessorament fiscal gratuïts per a col·legiades i col·legiats a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Podeu consultar-ne les dates a la pàgina web de l’Assessoria fiscal del COPC o al Programa d’activitats formatives de gener a març de 2019.

  Etiquetes: Professional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC