Estudiants del CES Joan Maragall de Badalona visiten el COPC

08-02-2017   |  Barcelona

Un grup de 12 estudiants del Centre d’Estudis Superior Joan Maragall de Badalona ha visitat, aquest matí, el COPC per conèixer quines són les sortides professionals dels estudis de psicologia.

Un grup de 12 estudiants del Centre d’Estudis Superior Joan Maragall de Badalona ha visitat, aquest matí, el COPC per conèixer quines són les sortides professionals dels estudis de psicologia. Els alumnes, que estan cursant Cicles Formatius de Grau Superior en l’especialitat d’Educació Infantil, accediran aquest mateix any a estudis universitaris, principalment, al Grau de Psicologia.

Durant una hora i mitja, han participat en una xerrada informativa sobre què és la psicologia, quines sortides professionals té i quines series les tasques del dia a dia del psicòleg/òloga.

El CES Joan Maragall de Badalona vol apropar la professió als seus estudiants per tal d’ajudar-los en la seva elecció, no només des del punt de vista educatiu sinó també, des del punt de vista de la pràctica de la professió i per fer-ho, ha comptat amb la col·laboració del COPC.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC