El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya estrena canal de Youtube amb els vídeos de les activitats del Col·legi i de formació

02-01-2019   |  Barcelona

El nou canal del COPC categoritza i ordena els vídeos i hi permet la subscripció.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya estrena, a partir d’aquest 2019, el nou canal de Youtube com a nova plataforma per a la videoteca del COPC. El Canal del COPC manté tots els vídeos que el COPC tenia a l’antiga videoteca del Col·legi, però amb els vídeos categoritzats i ordenats per a una millor visualització i navegabilitat. A partir de 2019, a Youtube, els vídeos estan ordenats per activitats institucionals, per activitats dels òrgans del Col·legi i per activitats de formació, cadascuna integrada en la seva secció corresponent. Podeu veure el nou Canal del COPC clicant aquest enllaç.

La nova plataforma de vídeos del COPC permet subscriure-s’hi, cosa que el COPC recomana a tots els col·legiats i col·legiades per tal que el Youtube recomani els nous vídeos del COPC, quan n’hi hagi, a les persones col·legiades es connectin a Youtube per veure-hi continguts. Subscriure-s'hi és tan senzill com prémer el botó de subscripció que hi ha al web, a la part superior dreta.

Esperem que aprofiteu i gaudiu de la nova plataforma que el Col·legi posa a disposició dels psicòlegs i psicòlogues, per tal que -si no poden fer-ho presencialment- puguin participar de les activitats del COPC des de casa o a distància.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC