Els acords de la Junta de Govern es publiquen al web com a indicador de gestió transparent al COPC

28-12-2018   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades poden seguir la gestió del COPC de forma contínua a través dels documents que recullen els acords de cada Junta de Govern i de les juntes generals semestrals.

Els acords de la Junta de Govern del COPC són accessibles a través de la pàgina web del COPC, per a tots els col·legiats i col·legiades. El web publica, per a cada reunió dels òrgans rectors del COPC, un document amb els acords de la Junta de Govern permanent, que ordinàriament es reuneix setmanalment, i un document amb les Juntes Generals de col·legiats i col·legiades, de periodicitat semestral. L’apartat del web que el COPC ha habilitat a tal efecte és l'opció del menú Acords de Junta de Govern, que és només consultable per a col·legiats i col·legiades, previ inici de sessió web amb el número col·legial i clau d’accés personal.

La informació està ordenada en tres categories diferenciades: la primera, Acords de la Junta de Govern, recull un document amb els acords de cada reunió de la Junta de Govern a partir del 18 de juliol de 2018, quan va prendre possessió dels càrrecs la nova Junta de Govern. Les altres dues categories arxiven els documents que recullen els acords de cada convocatòria del màxim òrgan de decisió del Col·legi, la Junta General (ordinària o extraordinària), en un text que -a la pràctica- esdevé una síntesi de l’acta.

Per accedir a la informació, cal anar al menú de la pàgina web, fer clic sobre la paraula Col·legi i buscar, dins el desplegable, l’opció de menú Acords de Junta de Govern. Una vegada dintre es tindrà accés a les tres categories de documents de recull d’acords, que caldrà clicar per accedir a cada arxiu.

Us animem, doncs, a consultar els documents i a seguir la gestió transparent de la Junta de Govern gràcies a l’actualització setmanal dels continguts de la secció.

 

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC