Els Grans avantatges del COPC ofereixen descomptes directes a col·legiats i col·legiades en oferta cultural i béns i serveis en més de 400 empreses

27-12-2018   |  Barcelona

Les promocions dels Grans avantatges són una bona manera d’estalviar i de tenir informació sobre l’oferta cultural en cada moment.

Els col·legiats i col·legiades del COPC poden gaudir de descomptes i preus especials en més de 400 empreses que ofereixen béns i serveis de tot tipus: des d’uns bitllets d’avió, hotel i lloguer de cotxe, fins a un bolígraf, passant per congelats o articles per a la teva mascota.

Per tal d’aprofitar aquests preus especials, els col·legiats i col·legiades del COPC tenen a la seva disposició dues plataformes de compra. La primera plataforma és l’apartat de Grans avantatges del web del COPC, on contínuament s’actualitzen promocions per a l’oferta cultural de Catalunya amb descomptes que arriben al 60%, en escenaris com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música, el Festival Temporada Alta de Girona, el Teatre Akadèmia, el Teatre Goya o el Teatre del Raval, promocions per el Ballet de Moscou a Tarragona, Lleida i Girona, i un llarg etc. Per tal de gaudir d’aquestes promocions, només cal clicar aquest enllaç als Grans avantatges del COPC i -previ inici de sessió amb número de persona col·legiada i contrasenya- escollir la promoció desitjada.

La segona plataforma d’accés a descomptes per a col·legiats i col·legiades és el portal Colectivos Vip, a què les persones col·legiades poden obrir-se un compte que els permetrà gaudir de descomptes en més de 400 empreses de béns i serveis com portals de viatges, lloguer de cotxes, carburants, grans energètiques, món de l’alimentació, tecnologia i electrodomèstics, roba o cosmètica. El percentatge de descompte varia segons l’empresa i, malgrat que en alguns casos no és gaire elevat, pot utilitzar-se tan sovint i per a tantes coses que l’estalvi pot arribar a ser molt important. A més, el Colectivos Vip té una aplicació de mòbil que fa encara més fàcil aprofitar totes les promocions existents. Per tal d’obrir-se un compte només cal prémer aquest enllaç o descarregar-se l’aplicació Club Ahorro Vip (Android o IOs).


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC