El Programa d’activitats formatives recull totes les activitats del COPC del primer trimestre de 2019

21-12-2018   |  Barcelona

Les 12 seccions del COPC i el departament de Serveis a la Col·legiació presenten totes les seves activitats de gener a març.

Una de les principals funcions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, la formació contínua dels psicòlegs i psicòlogues, té un suport molt útil i funcional en el Programa d’activitats formatives que es presenta cada trimestre.

Aquest primer trimestre de 2019, la rica oferta formativa abasta totes les seccions del Col·legi i el departament de Serveis a la Col·legiació, així com també totes les delegacions territorials. Com és norma al Col·legi, les activitats formatives estan concebudes per satisfer les necessitats específiques que tenen els professionals de la psicologia en cadascun dels àmbits. Així doncs, les activitats que el programa recull són pensades per psicòlegs i psicòlogues per a psicòlegs i psicòlogues, per tal de garantir-ne el màxim de qualitat i valor de les formacions.

La versió en paper del programa estarà disponible al gener, a la seu i a totes les delegacions del COPC, per a tots els col·legiats i col·legiades que s'hi acostin i recullin el seu exemplar, però la versió electrònica ja es pot consultar com a document adjunt en aquesta mateixa pàgina i en aquest enllaç al Programa d’activitats formatives: gener a març de 2019.

 

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC