ACCU Catalunya i el COPC signen un conveni de col·laboració per a la millora del benestar de les persones afectades de Crohn i Colitis Ulcerosa

19-12-2018   |  Barcelona

La col·laboració amb el COPC permetrà, entre d’altres iniciatives que puguin sorgir, explorar vies per aconseguir la col·laboració dels col·legiats i col·legiades en un programa d’atenció a les persones afectades de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya.

L’acte de la signatura ha comptat amb el director d’ACCU Catalunya, David Prujà, el degà del COPC, Guillermo Mattioli, i la vocal i comissionada de desenvolupament professional, Dolors Liria. L’acte de la signatura ha comptat amb el director d’ACCU Catalunya, David Prujà, el degà del COPC, Guillermo Mattioli, i la vocal i comissionada de desenvolupament professional, Dolors Liria.

L’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya, ACCU Catalunya, i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, COPC, han signat un acord de col·laboració per tal de contribuir a la millora del benestar de les persones afectades d’aquestes malalties als espais d’atenció primària de la sanitat pública.

L’acte de la signatura ha comptat amb el director d’ACCU Catalunya, David Prujà, el degà del COPC, Guillermo Mattioli, i la vocal i comissionada de desenvolupament professional, Dolors Liria.

ACCU Catalunya és l’associació d’atenció a les persones afectades directament o indirecta per Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya, que té com a objectiu bàsic desplegar les accions, projectes i activitats que afavoreixin i promoguin la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones.

La col·laboració amb el COPC permetrà, entre d’altres iniciatives que puguin sorgir, explorar vies per aconseguir la col·laboració dels col·legiats i col·legiades en un programa d’atenció a les persones afectades de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya, incorporar l’associació a la borsa d’entitats col·laboradores de la Psicoxarxa Solidària del COPC i explorar col·laboracions en l’àmbit de la recerca sobre l’impacte emocional d’aquestes malalties en les persones que les pateixen i els beneficis de l’atenció psicològica per a la prevenció del tractament del malestar psicològic vinculat a aquests processos.

Amb l’establiment d’aquesta relació que, inicialment s’emmarca en el període d’un any prorrogable, el COPC entra a formar part activa del Consell Assessor d’ACCU Catalunya. Aquesta vinculació permetrà compartir i difondre informacions d’interès i participar en grups de treball per al desenvolupament d’iniciatives concretes.

Millorar el benestar de les persones que pateixen situacions que afecte negativament la seva salut és una prioritat pel COPC.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC