La Comissió de Cultura del COPC programa el segon teatrefòrum de la temporada el proper 30 de gener amb Deliri a dos

03-01-2019   |  Barcelona

L’obra programada pel Teatre Akadèmia, de Jean Marboeuf i dirigida per Guido Torlonia, té un 30% de descompte per a col·legiades i col·legiats.

El proper 30 de gener, les col·legiades i col·legiats del COPC amants de la psicologia i del teatre tenen una bona proposta per maridar les dues disciplines, un nou teatrefòrum de la Comissió de Cultura. Els temes de debat que suggereix Deliri a dos, l’obra que fonamentarà el col·loqui, poden ser diversos: el tancament en un mateix, les relacions de llarga durada, les repercussions psicològiques que generen els conflictes polítics, l’angoixa per la mort, les pors, els dilemes existencials, etc. Més informació sobre l'obra, en aquest enllaç.

El segon teatrefòrum de la temporada que acull el Teatre Akadèmia comptarà amb la presència i participació de Joan Casas, traductor i dramaturg. La sessió, doncs, pot ser una d’aquelles ocasions en què l’intercanvi d’idees entre els assistents sigui tan rica com la proposta teatral, que de ben segur farà les delícies del públic gràcies al seu sentit de l’humor tràgic i alliberador.

Ja es pot comprar l'entrada pel teatrefòrum del proper 30 de gener, a les 20.30 h, al Teatre Akadèmia de Barcelona. El preu per a col·legiats i col·legiades és de 12 €, un 30% de rebaixa respecte el preu de venda al públic general. Per comprar l'entrada, només cal clicar aquest enllaç privat, iniciar sessió com a persona col·legiada i comprar les entrades per al dia 30 de gener. En cas que aquell dia no hi pugueu assistir, teniu les entrades igualment a 12 € només del 24 de gener al 17 de febrer. No us la perdeu!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC