L’ocupabilitat i el desenvolupament professional obren la nova edició de les Notícies i Actualitat de Junta de Govern

12-12-2018   |  Barcelona

A partir d’aquest moment es podran seguir totes les Notícies i Actualitat de Junta de Govern a través del canal de Youtube del COPC

La Junta obre una nova edició de les Notícies i Actualitat de Junta de Govern i ho fa parlant de l’ocupabilitat i el desenvolupament professional. La vocal i comissionada de desenvolupament professional, Dolors Liria, ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida a aquestes comunicacions que tenen l’objectiu d’acostar a la col·legiació els diferents projectes que impulsen la Junta de Govern. Aquest apropament es farà de manera transversal i plural, és a dir, que tots els membres de la Junta de Govern explicaran, a través d’aquesta finestra, les iniciatives que lideren en benefici del Col·legi.

L’estrena de les Notícies i Actualitat de Junta de Govern coincideix amb l’estrena del nou canal audiovisual del COPC. A partir d’avui, tot el contingut en vídeo produït pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya estarà disponible a través del canal propi a la plataforma Youtube. D’aquesta manera guanyem en visibilitat i accessibilitat en els continguts audiovisuals i acostem el món professional de la psicologia a més persones. Us animem a seguir-nos i ser subscriptors del canal de Youtube del COPC.

En el primer capítol Notícies i Actualitat de Junta de Govern, doncs, Dolors Liria, vocal i comissionada de desenvolupament professional, explica com s’està treballant en la línia de potenciar les oportunitats professionals per als col·legiats i col·legiades al llarg de tota la seva carrera i, també, del seu procés vital.


  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC