La Delegació de Tarragona del COPC convoca el X Concurs de postals de Nadal

03-12-2018   |  Tarragona

Els premis es lliuraran durant l’acte de presentació de la nova Junta Rectora de la Delegació, el proper 13 de desembre.

La Delegació de Tarragona convoca, enguany, el X Concurs de postals de Nadal de 2018. Les persones concursants poden presentar les seves il·lustracions fins el dia 10 de desembre de 2018, dilluns, en mida postal, paper dinA4 o format electrònic. Els resultats es faran públics el dia 13 de desembre, a les 19 h, durant l’acte de presentació de la nova Junta Rectora de la Delegació de Tarragona que ha pres possessió dels càrrecs per al mandat 2018-2022.

El concurs és obert a nens i nenes de fins a 12 anys, familiars de col·legiats i col·legiades, i a alumnes de centres d’educació especial sense límit d’edat. Es pot emprar qualsevol tipus de tècnica: llapis, cera, retoladors, aquarel·les, collage, ordinador... i els guanyadors de cada categoria seran premiats amb 100 euros per adquirir material escolar. Les bases de la convocatòria, que cal complir fil per randa, són com a document adjunt a la notícia.

Pel que fa a l’acte de presentació de la nova Junta Rectora de la Delegació, serà al local i es donaran a conèixer els pilars estratègics dels propers 4 anys. La Junta Rectora espera compartir amb tots els col·legiats i col·legiades el primer acte d’aquesta nova singladura. Es demana confirmar-hi l'assistència al 977 21 41 02 o a copc.t@copc.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC