Les entrades per a l’obra Nit de reis, de Shakespeare, amb un 40% de descompte per a col·legiats i col·legiades

23-11-2018   |  Barcelona

El Teatre Akadèmia programa una versió revisada de l’obra del 12 de desembre al 13 de gener, amb tres funcions amb col·loqui amb la companyia.

Els col·legiats i col·legiades amants del teatre tenen una molt bona oportunitat per anar al Teatre Akadèmia a veure Nit de reis (o el que vulgueu), del 12 de desembre al 13 de gener. El teatre programa la versió de la companyia Els Pirates Teatre, estrenada a la Biblioteca de Catalunya en el marc del Festival Shakespeare, i ofereix un preu d’entrada especial a col·legiats i col·legiades del COPC: durant les dues primeres setmanes de funció, entrades a 12,80 €, cosa que suposa un descompte de fins al 45% en el preu de l’entrada.

Per fer efectiva la compra d’entrades en promoció només us cal prémer aquest enllaç privat i escollir el dia. Cal recordar que per accedir al contingut de l’enllaç privat, cal iniciar sessió del web amb el número de persona col·legiada i la clau d’accés. Si voleu assistir a una funció amb col·loqui, només us cal seleccionar la sessió del 13, 19 o 20 de desembre.

 

Sinopsi

Els bessons Viola i Sebastià naufraguen a l'Adriàtic i es separen pensant que el seu germà ha mort. Viola, disfressada d'home i prenent el nom de Cesari, s'enamora del duc Orsino. El duc pretén seduir a la comtessa Olívia, i aquesta s'enamora de Viola pensant que és un home.

Una comèdia agredolça, que us serà rabiosament propera, on l’engany forma part de la vida quotidiana d’uns personatges tan divertits com foscos.

Repartiment:
 
Eduard Autonell
Mònica Barrio
Ricard Farré
Xavi Frau
Carles Gilabert
Ariadna Pastor
Lluna Pindado
Mònica Portillo
Vanessa Segura
Josep Sobrevals

Fitxa artística
 
Dramatúrgia i direcció: Adrià Aubert
Escenografia: Enric Romaní
Vestuari i ajudant de direcció: Maria Albadalejo
Il·luminació: Adrià Aubert
Música: Llorenç Gonzàlez
Assistent de direcció (en pràctiques): Sara Membrives
Assistent musical i de moviment: Núria Cuyàs
Premsa: Ester Cánovas
Comunicació i màrqueting: Paula Arbós
Producció: Marina Marcos
 
Agraïments:
 
Laura Aubert, Anna Carner, Bernat Cot, Núria Cuyàs, Oscar Jarque, Robert González, David Marcé, Laura Pau, Clara de Ramon, Guim Roselló, Anna Romaní, Aina Sánchez, EMM Can Ponsic, Kim Plana, Gemma Jansana.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC