Recordeu: la biblioteca del COPC dóna accés a tots els llibres del Catàleg Col·lectiu d’Universitats de Catalunya (CCUC)

08-11-2018   |  Barcelona

Us informem també de les novetats de la setmana al nostre catàleg

Recordem a tots els usuaris de la Biblioteca que el COPC té signat un Acord amb el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) per al qual els col·legiats podran sol·licitar llibres inclosos dins les Biblioteques del Catàleg Col·lectiu d'Universitats de Catalunya (CCUC), així com articles de revistes. De la mateixa manera que la Biblioteca prestarà els documents que ho sol·licitin els usuaris del CCUC, a excepció dels tests psicològics i programes d'intervenció.
 
Es poden demanar un màxim de quatre documents anuals. El préstec de llibres és un servei gratuït i la recollida de llibres s'haurà de fer de forma presencial a la Biblioteca del COPC corresponent. Per a la sol·licitud d’articles s’haurà d’abonar el cost de les còpies, segons tarifes vigents de la biblioteca a la que es sol·licita i s’enviarà per correu electrònic.
 
Per a fer les sol·licituds s'ha d'accedir al CCUC i, un cop realitzada la cerca, accedir al resultat i a l'opció Com trobar-ho / Préstec Interbibliotecari, omplint el formulari de petició. Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l'adreça biblio-a@copc.cat.
 
Us informem també de les novetats de la setmana al nostre catàleg (cliqueu la infografia per obtenir tots els detalls):
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC