L’acord ciutadà per a una Barcelona inclusiva convoca a l’Àgora ciutadana 2018: Una ciutat compromesa socialment

06-11-2018   |  Barcelona

El proper 12 de novembre de 2018, a les 16.30 h, al Born Centre de Cultura i Memòria.

L’acord ciutadà per a una Barcelona inclusiva convoca a l’Àgora ciutadana 2018. Una ciutat compromesa socialment que tindrà lloc el proper 12 de novembre de 2018, a les 16.30 h, al Born Centre de Cultura i Memòria (Pl. Comercial, 12. Barcelona)

L’acte està dirigit a les entitats de l’Acord Ciutadà i a persones compromeses socialment amb la ciutat, com per exemple: persones que realitzen accions de voluntariat, que participen en accions de bon veïnatge o de caràcter cívic, persones cuidadores i grups d’ajuda mútua, persones que participen en moviments socials o xarxes comunitàries. L’objectiu de l’Àgora ciutadana de 2018 és avançar cap a una Barcelona que garanteixi els drets socials a tothom, per a la qual cosa es necessita la col·laboració de la ciutadania amb les entitats de la ciutat, per atendre més i millor la població vulnerable o en risc d'exclusió social.

Les inscripcions a l’Àgora són limitades, i cal inscriure-s’hi en aquest enllaç. Per a més informació es pot consultar aquest enllaç o trucar al 93 413 27 31.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC