IV Congreso Nacional de Psicología y el International Symposium in Psychological Prevention de 2019 obre la inscripció per participar-hi i per asistir-hi com a públic

30-10-2018   |  Barcelona

L’objectiu del congrés és potenciar la psicologia espanyola, promovent la vinculació entre les persones de l’àmbit científic i professional.

El Consejo General de Colegios Oficiales de Psicólogos de España (COP) organitza el IV Congreso Nacional de Psicología y el International Symposium in Psychological Prevention, del 21 al 24 de juliol de 2019, a Vitòria (Àlaba), en col·laboració amb la Fundación Española para la Promoción y el Desarrollo Científico y Profesional de la Psicología (Psicofundación) i el Colegio Oficial de Psicología de Álava.

L'objectiu fonamental d'aquest congrés és, en paraules de Francisco Santolaya, president del COP i del comitè organitzador “potenciar la psicologia espanyola: impulsar una vinculació cada vegada més gran entre les persones professionals i científiques, creant llaços que permetin generar el transvasament de coneixement entre elles, ja que ciència i professió són dues cares de la mateixa moneda que s’han de fecundar mútuament, perquè la psicologia neix de les professions, però alhora el que no és ciència, no és Psicologia”. Cal remarcar que el comitè organitzador compta amb la participació del COPC, gràcies al treball d’Elisa Micciola, vocal de la Junta de Govern del COPC i del comitè organitzador del Congrés.

El programa, ponències, conferenciants, inscripcions i tota l’altra informació s’anirà actualitzant al web del Congeso, que teniu disponible en aquest enllaç. Les inscripcions per a abstracts i propostes ja és oberta, així com la inscripció com a públic.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC