La Jornada Psicologia, esport i valors torna a Tarragona el proper 23 de novembre

23-10-2018   |  Tarragona

La Delegació de Tarragona del COPC organitza una segona edició de la Jornada a l’Aula Magna de la FCEP.

La Delegació de Tarragona del COPC organitza la segona Jornada Psicologia, esport i valors el proper 23 de novembre. Després de l’èxit de la primera edició, la segona serà a l’Aula Magna de la FCEP del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili.

La Jornada versa sobre la importància dels valors en l'esport, des d’un abordament interdisciplinari, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya (Esportcat), el Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya, la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV i Esports URV. El programa de la Jornada, que s’estendrà de 9 a 14.30 h, preveu una presentació, la conferència inaugural Esport amb consciència: el valor de la pràctica del mindfulness i la seva aplicació a través del Programa Estadi-B, a càrrec de la doctora en psicologia Marcela Herrera. A continuació se succeiran tres taules rodones: Gestió de la pressió competitiva, Psicologia i recuperació de lesions, Psicologia, esport i formació, després de les quals es farà la cloenda.

L’acte comptarà amb les aportacions de 9 experts professionals, del món de la psicologia i de l’esport, que podeu consultar al programa de la Jornada. La inscripció és gratuïta, i es fa efectiva a través de l’enllaç a l’apartat de Formació del web del COPC.

 

Jornada amb Reconeixement de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE). També ofereix la possibilitat de reconeixement acadèmic de 0,5 ECTS ( 12,5 hores).  Els estudiants que vulguin el reconeixement acadèmic d’aquesta activitat hauran de respondre el qüestionari de l’activitat d’Esports URV.

  Etiquetes: Esport , Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC