Termini obert per a sol·licitar el reconeixement dels 25 anys de col·legiació no consecutius

22-10-2018   |  Barcelona

El termini per enviar les sol·licituds finalitza el 22 de novembre.

Des del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya volem celebrar la fidelitat de les persones que porten col·legiades amb nosaltres 25 anys o més de manera consecutiva o no consecutiva. I per fer-ho organitzem un cop més diversos actes del Patró o Festa de la Psicologia a les delegacions del COPC per escenificar el reconeixement i agraïment a tots els professionals que ens heu anat acompanyant durant tot aquest temps.

Per qüestions tècniques, no podem obtenir la informació relativa a les persones col·legiades que porten més de 25 anys de vinculació no consecutiva al COPC. Aquest és el motiu pel qual us demanem la vostra col·laboració i, si us trobeu en aquesta situació, ens ho feu saber. El procediment seguirà els següents passos:

  • Totes les persones col·legiades que compleixin 25 anys o més de col·legiació NO consecutiva al llarg de 2018, han d’adreçar per escrit la seva sol·licitud de reconeixement de 25 anys de col·legiació no consecutiva a secdeganat@copc.cat.
    • Termini per enviar les sol·licituds: 22 d’octubre – 22 de novembre.
  • Internament, es validarà la sol·licitud i la Junta de Govern del COPC aprovarà el reconeixement de la persona.
  • Es comunicarà a totes les persones sol·licitants el seu reconeixement i se’ls convidarà a la celebració de l’acte del Patró – Festa de la Psicologia a la delegació territorial corresponent.

Les persones col·legiades que fan 25 anys de col·legiació consecutius al llarg de 2018 no han de realitzar cap tràmit.

La validació de la col·legiació NO consecutiva tindrà en compte les dades recollides al fitxer de gestió col·legial. L’any de referència en què s’han d’haver complert els 25 anys és el 2018.

  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC