El Ballet de Moscou torna a Lleida i Tarragona per ballar El Trencanous a un preu especial per a col·legiats i col·legiades

15-10-2018   |  Tarragona

Fins al 20 d'octubre per Lleida i el 31 d’octubre per Taragona, compra l’entrada amb un 30 % de descompte per a l'espectacle El trencanous.

El Ballet de Moscou torna a Lleida i Tarragona amb El Trencanous de Txaikovsky: el proper 14 de novembre al Teatre La Llotja de Lleida, i el 24 de novembre al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Després del gran èxit de resposta en la gira de primavera, els col·legiats i col·legiades del COPC tornen a disposar d’un 30% de descompte en el preu de les entrades si les compren a través dels Grans avantatges del COPC abans del 20 d'octubre, per a la funció de Lleida, o abans del 31 d’octubre per a la de Tarragona. Cal tenir en compte que les dues funcions es programen per a les 21 del vespre.

El Trencanous és una història fantàstica, contextualitzada a l’Alemanya del seglo XIX, molt original i captivadora, que farà les delícies dels amants de la dansa, de la música clàssica i de la cultura en general. Per comprar les entrades amb descompte premeu aquest enllaç a la promoció dels Grans avantatges del COPC. Aprofiteu l'ocasió!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC