Últims dies d’inscripció per al més complet curs de coordinació de coparentalitat dissenyat per la Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes

02-10-2018   |  Barcelona

El curs Formació en coordinador de parentalitat programa 13 mòduls temàtics, 15 sessions de 6 hores i 12 experts ponents de procedència internacional.

El proper 12 d’octubre és la data límit per inscriure’s al curs Formació en coordinador de coparentalitat, una extensa i profunda formació organitzada per la Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes per aquest curs 2018-2019.

El curs Formació en coordinador de parentalitat del COPC és un curs de 14 mòduls, impartits per 12 reconeguts experts, que es realitzaran en 15 sessions de 6 hores cadascuna, en horari de divendres tarda i dissabte al matí. La formació habilita per a l’exercici d’un camp professional en expansió i amb una demanda creixent, en què la psicologia pot aportar un valor clau perquè s’instauri com la millor opció d’entre les actualment existents.

Els 14 mòduls específics de la formació tracten a bastament tots els àmbits de la coordinació de coparentalitat, per exemple: la separació o divorci, la violència en la parella i familiar, el rol del coordinador de coparentalitat, el procés de la coordinació de coparentalitat i les seves eines bàsiques, els nens en la coordinació de coparentalitat, creació i gestió d’un projecte de coordinació de coparentalitat, eines avançades per a  intervencions amb situacions d’especial complexitat i/o risc, o l’ avaluació del risc en violència, per posar alguns exemples representatius.

D’altra banda, el curs serà impartit per 12 ponents de prestigi i procedència internacional, com Debra Carter, Dominic d’Abate, Liliana Zanuso o Thelma Batts i altres amb dilatada experiència en formacions al COPC com Anna Carmona, Connie Capdevila, Ismael Lionaz o Mercè Cartié.

La informació completa sobre mòduls, ponents, horaris, tarifes, programa i el formulari d’inscripció és en el díptic adjunt i en aquest enllaç a l'apartat de formacó del web del COPC. Recordeu que només disposeu fins el 12 d’octubre per inscriure-us-hi.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC