La Delegació de Lleida organitza una Jornada sobre Neuroeducació el 9 de novembre

27-09-2018   |  Lleida

La Jornada Aprofitar el cervell per aprendre i viure millor és una iniciativa del GT Difusió de la Neuropsicologia Lleida-Pirineus en col·laboració amb la UdL

El proper 9 de novembre tindrà lloc la Jornada Neuroeducació. Aprofitar el cervell per aprendre i viure millor , a la sala Jaume Magre, carrer Bisbe Torre, 2, de Lleida.  La Jornada està organitzada pel GT Difusió de la Neuropsicologia Lleida-Pirineus i la Secció de Neuropsicologia del COPC, en col·laboració amb la UdL, amb quatre objectius molt ben definits: primer, conèixer què aporta la neurociència a l'educació; segon, entendre com és, com funciona i com aprèn el nostre cervell per aplicar-ho a les aules; tercer, facilitar eines per a la gestió emocional dels alumnes i dels mestres; quart, afavorir l'intercanvi transdisciplinari i la recerca per millorar en innovació educativa. Per tal de desenvolupar els objectius es programen dues taules ponències i una taula rodona que donarà pas a un debat i torn de preguntes.

El programa de la Jornada, les tarifes i el formulari d’inscripció són en aquest enllaç a la secció de Formació del web del COPC, fins el 8 de novembre.

Amb motiu de la realització de la Jornada, la Delegació de Lleida romandrà tancada. 

  Etiquetes: Formació , Lleida

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC