Registre Estatal de Professionals Sanitaris

28-08-2018   |  Barcelona

Tot i que és un registre que s’anirà actualitzant periòdicament, agrairem que empleneu les dades abans del 10 de setembre de 2018.

La posada en marxa del Registre Estatal de Professionals Sanitaris es farà efectiva el proper 23 de desembre de 2018. Per aquest motiu, el Ministerio de Sanidad ha requerit a tots els col·legis professionals de l’àmbit sanitari que remetin la informació corresponent de les seves persones col·legiades.

En el cas dels professionals de la psicologia, es centren en aquells col·legiats i col·legiades que siguin Psicòleg/a Especialista en Psicologia Clínica (PIR o Reconeixement del Ministeri), Psicòleg/a General Sanitari (Máster en Psicologia General Sanitària o el Certificat d’Habilitació/Autorització per a l’exercici de la Psicologia Sanitària).

Per tal de facilitar les dades necessitem la vostra col·laboració. Només heu de seguir aquests 2 processos senzills:

  1. Inicieu sessió a la pàgina web (Iniciar sessió a dalt a la dreta de la pantalla indicant el vostre número de col·legiat/ada i la teva contrasenya).
  2. Accediu a La meva zona privada.
  3. Anar a l’apartat “Les meves titulacions”, complimentar l’especialitat i adjuntar el document acreditatiu (és obligatori, sense ell no es pot fer el tràmit).
  4. Passades 24-48h laborables es validarà la documentació aportada.

Un cop està validada la documentació:

  1. Inicieu sessió a la pàgina web (Iniciar sessió a dalt a la dreta de la pantalla indicant el vostre número de col·legiat/ada i la teva contrasenya).
  2. Accediu a La meva zona privada.
  3. Un cop estigueu a aquella pàgina, baixar fins trobar l’apartat de ‘Registre Sanitari’.
  4. Allà podreu modificar la informació i informar de les dades correctes.

Tot i que és un registre que s’anirà actualitzant periòdicament, agrairem que empleneu les dades abans del 10 de setembre de 2018. Si la situació canviar, és obligatori actualitzar les dades.

Paral·lelament, recordeu que el Reial Decret 640/2014, de 25 de juliol, pel qual es regula el Registre estatal de Professionals Sanitaris, en el seu Article 6, estableix que els centres sanitaris privats (inclosos els unipersonals) inscrits en el Registre General de Centres, Serveis i establiments sanitaris (REGCESS) de cada Comunitat Autònoma, estan obligats a comunicar les dades dels professionals sanitaris i dels professionals de l'àrea sanitària de formació professional inclosos en els seus registres. Tota la informació sobre com tramitar-ho la trobeu a la notícia corresponent.

  Etiquetes: COPC , Professional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC