III Jornada sobre Psicopatia a Lleida: "Nous reptes en Psicopatia"

23-01-2017   |  Lleida

L’objectiu general d’aquesta jornada és fer una revisió i actualització del fenomen de la psicopatia, principalment en l’àmbit de la pràctica clínica diària i en el de l’avaluació orientada a la intervenció

El proper 3 de març (divendres) se celebrarà a Lleida la III Jornada sobre Psicopatia, titulada: "Nous reptes en Psicopatia".  Les ponències es duran a terme al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (C. Jaume II, 67 bis), i començarà a les 9 del matí. Alguns dels ponents convidats seran el Dr. Àngel Cuquerella, Sr. Alexander Rose, Sra. Natalia Ruiz de Cortázar i Dra. Iolanda Batalla.

L’objectiu general d’aquesta jornada és fer una revisió i actualització del fenomen de la psicopatia, principalment en l’àmbit de la pràctica clínica diària i en el de l’avaluació orientada a la intervenció tant en població infantil i juvenil com adulta. Els objectius específics són profunditzar en el coneixement de la psicopatia femenina, i en les principals i més prometedores estratègies d’intervenció utilitzades en el trastorn psicopàtic en totes les edats.
 
L'acte està dirigit a professionals de tots els àmbits que puguin estar directa o indirectament relacionats amb l’avaluació clínica i/o forense i el tractament de la psicopatia, així com els estudiants o personal en formació dins d’aquests àmbits.
 
Podeu descarregar el programa complet en PDF adjunt.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC