Nou programa d'activitats formatives del COPC: setembre a desembre de 2018

04-07-2018   |  Barcelona

La revista amb totes les activitats formatives de l’últim quadrimestre de l’any ja és a disposició dels col·legiats i col·legiades perquè programin la seva formació contínua durant l’estiu.

Abans de les vacances d'estiu arriba el Programa d'activitats formatives de setembre a desembre de 2018, amb totes les activitats dissenyades per les seccions, grups de treball, delegacions i serveis del COPC per al darrer quadrimestre de l'any .

Com és norma al Col·legi, les activitats formatives estan concebudes per satisfer les necessitats específiques que tenen els professionals de la psicologia en cadascun dels àmbits. Així doncs, les activitats que el programa recull són pensades per psicòlegs i psicòlogues per a psicòlegs i psicòlogues, per tal de facilitar-ne la seva formació contínua i garantir-ne el màxim de qualitat i valor de les formacions.

La versió en paper del programa estarà disponible properament, a la seu i a totes les delegacions del COPC, per a tots els col·legiats i col·legiades que s'hi acostin i recullin el seu exemplar.

Podeu consultar i descarregar el PDF, com a document adjunt en aquesta mateixa pàgina i en aquest enllaç. Gaudiu-lo!

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC