Comunicat amb relació a la creació del Registro Estatal de Profesionales Sanitarios

03-07-2018   |  Barcelona

Davant informacions aparegudes en diferents mitjans i algunes consultes de persones col·legiades sobre el Registro Estatal de Profesionales Sanitarios, el COPC informa.

Davant informacions aparegudes en diferents mitjans i algunes consultes de persones col·legiades sobre el Registro Estatal de Profesionales Sanitarios, el COPC informa el següent:

1.- El mes de desembre entra en funcionament el Registro Estatal de Profesionales Sanitarios, regulat al Reial Decret 640/2014. Aquest Registre és similar a l’existent a Catalunya i pel qual ja tenim a la nostra pàgina web un apartat per recollir les dades dels col·legiats/ades professionals sanitaris.

2.- Ja al mes de maig ens vam entrevistar amb el Departament de Salut per veure si era possible que fossin ells qui traspassessin les dades al Ministeri, doncs ja gestionen un Registre similar, però es veu que aquesta possibilitat, de moment, no és factible.

3.- Els serveis administratius del COPC estan treballant per poder facilitar a temps les dades que ens demanen i que hem de facilitar al Ministeri de Sanitat a través del Consejo General de la Psicologia, i en aquest sentit ja s’informarà si és necessari que, abans dels terminis previstos per la normativa, els col·legiats/ades ens hagueu de facilitar alguna dada més.

4.- Algun col·legi ha informat que donava als seus col·legiats fins el 22 de juliol per remetre les dades que necessitaven, però aquesta data no es un límit legal, sinó una decisió de cada col·legi en funció de la seva organització interna respecte aquesta qüestió. Cal tenir present que els col·legis catalans ja tenim informació ja que disposem d’un Registre similar ja en funcionament.

5.- Us anirem informant de qualsevol novetat sobre aquest tema.

  Etiquetes: COPC , Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC