Procediment: com sol·licitar correccions informàtiques i fulls de respostes de tests

26-01-2017   |  Barcelona

T’informem que per a sol·licitar correccions informàtiques i fulls de respostes de tests, ho has de fer a través del catàleg (Serveis al col·legiat/Biblioteca > Centre de Documentació > Catàleg)

T’informem que per a sol·licitar correccions informàtiques i fulls de respostes de tests, ho has de fer a través del catàleg (Serveis al col·legiat/Biblioteca > Centre de Documentació > Catàleg).
 
Un cop hagis accedit al catàleg, utilitza als filtres del buscador la modalitat “full de respostes” i cerca el nom del test.

A partir dels resultat obtinguts, trobaràs l’opció de “Sol·licitar full de de correcció” o “Sol·licitar correcció”.
 
 
En el cas dels fulls de respostes podràs realitzar la compra al moment escollint si vols passar-ho a buscar a la teva biblioteca del COPC o bé que t’ho fem arribar a través del Servei de Préstec a Domicili.
 

Per a sol·licitar correccions informàtiques podràs penjar els arxius informàtics corresponents als fulls contestats pel pacient.

És molt important que indiquis al full edat, sexe pacient i barem a utilitzar en la correcció.

El resultats els podreu descarregar en un termini de 24h, a l’apartat La Meva Biblioteca / Correccions en línia actuals (ATENCIÓ: l’arxiu s’esborrarà en 7 dies, per contenir dades de caràcter personal sensibles).

Us recordem que l’ús de fotocòpies o plantilles no originals en l’aplicació de proves esdevé una mala praxis, tal com estableixen  les Normes Mínimes per al ús de tests de la Comisión de Tests del Consejo General de Psicología de España (COP) i la American Psychological Associations (APA).

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC