La delegació de Tarragona del COPC segueix apostant per la cultura de la mà de la sala trono amb el FITT

28-06-2018   |  Tarragona

Els col·legiats i col·legiades que hi vulguin assistir gaudir de col·loquis amb els actors i d’entrades amb descompte.

La Delegació de Tarragona del COPC enceta una nova col·laboració amb la Sala Trono de Tarragona per la cinquena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) oferint un col·loqui sobre 3 obres dramatúrgiques amb els actors, en els quals poder compartir opinions, preguntes i reflexions.

Els col·legiats i col·legiades que hi vulguin assistir tenen preu especial: preu col·legiat/ada COPC i un acompanyant: 15€ (presentant el carnet col·legial a les taquilles dels teatres), mentre que el preu pel públic general és de 18€.

 

 

Les obres en les que es durà a terme el col·loqui amb els actors són:

VAIG SER PRÒSPER O RECORDANT LA TEMPESTA

Dia: 13/07/2018

Hora: 22:00h

Teatre: Trono Armanyà

Dia, hora i lloc del col·loqui amb els actors: 14/07/2018 a les 13:00h al Teatre Metropol, inclòs a l’espai “Vermut Teatral”.

 

MI HIJO SÓLO CAMINA UN POCO MÁS LENTO

Dia: 14/07/2018

Hora: 22:00h

Teatre: Teatre Magatzem

Dia, hora i lloc del col·loqui amb els actors: 15/07/2018 a les 13:00h al Teatre Metropol, inclòs a l’espai “Vermut Teatral”.

 

RAPHAËLLE

Dia: 20/07/2018

Hora: 22:30h

Teatre: Teatre Metropol

Dia, hora i lloc del col·loqui amb els actors: Col·loqui posterior a la representació

 

El FITT és un centre de referència teatral contemporània amb propostes internacionals però també locals que es celebrarà a Tarragona del 12 al 21 de juliol. Es podrà gaudir de 15 espectacles més una exposició permanent de 8 procedències molt diferents (Tarragona, Barcelona, Madrid, Euskadi, França, Itàlia, Anglaterra, Hongria o Argentina). Autors contemporanis que parlaran, a través de l’art, del que els preocupa i, per tant, del que ocupa i preocupa a la societat actual. Podeu consultar el programa complet fent clic AQUÍ.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC