La 9a edició de la Xarxa a Debat aborda la salut mental comunitària responent dues preguntes: Quines intervencions? Quins models?

28-06-2018   |  Barcelona

La Fundació Congrés Català de Salut Mental programa la jornada el 23 de novembre al COMB.

Un any més, el Comitè Organitzador de la Fundació Congrés Català de Salut Mental i l'Associació Catalana de Professionals de Salut Mental – AEN Catalunya convoquen per debatre temes relacionats amb la realitat assistencial i la xarxa pública de serveis en salut mental. El tema triat per aquesta 9a edició de la Xarxa a Debat, té a veure amb el concepte i pràctiques en salut mental comunitària.

A causa que la salut mental comunitària és una de les prioritats del model de salut mental que es proposa des del govern de la Generalitat de Catalunya i per les múltiples interpretacions que el terme suscita, s’hi dedica la Jornada per fer-ne una anàlisi, tant conceptual com d’algunes de les experiències que s’estan duent a terme.

La 9a edició de la Xarxa a Debat. Salut Mental i Comunitat: Quines Intervencions? Quins models? s’ha programat el proper 23 de novembre de 2018, a Sala d’Actes del COMB (pg. Bonanova, 47.Barcelona) i ja ha obert inscripcions -fins al 20 de novembre- en aquest enllaç. Per a més informació i consultar el preprograma podeu visitar la pàgina web de la jornada.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC