La Delegació de Tarragona del COPC organitza diferents actes per celebrar el Patró de la Psicologia

26-01-2017   |  Tarragona

Amb motiu de la celebració del Patró de la Psicologia, la Delegació de Tarragona del COPC organitza diferents activitats per tal de promocionar diferents àmbits de la psicologia i acostar-los a públics diversos.

Amb motiu de la celebració del Patró de la Psicologia, la Delegació de Tarragona del COPC organitza diferents activitats per tal de promocionar diferents àmbits de la psicologia i acostar-los a públics diversos.

Les activitats de la Delegació de Tarragona, a les quals ja us podeu inscriure, són:

18/02/17: Taula Rodona sobre psicoanàlisis amb la projecció del documental "Francesc Tosquelles"
Quan la atenció psiquiàtrica es troba reduïda als tractaments biològics ja que el patiment es un desarreglament cerebral, als protocols i els manuals de classificació diagnòstica, quan els psiquiatres es veuen reduïts a suprimir el malestar, dependents de l’establishment de la salut mental, interessa com a contrapunt tornar a recuperar el subjecte de la bogeria, i com a tal subjecte allotjar-lo en la seva particularitat.

18/02/17: Cine Fòrum familiar amb la projecció de "Un monstruo viene a verme"
Després de la separació dels seus pares, Connor, un noi de 12 anys, haurà d'ocupar-se de portar les regnes de la casa, doncs la seva mare està malalta de càncer. El nen intentarà superar les seves pors i fòbies amb l'ajuda d'un monstre, però les seves fantasies hauran d'enfrontar-se no només amb la realitat, sinó amb la seva freda i calculadora àvia.

21/02/17: Xerrada - Col·loqui: Muntanyes de la ment a càrrec d'Òscar Cadiach i projecció del documental “Everest, la sustancia de los sueños”
Com és possible que les muntanyes que es consideren amenaçadores i perilloses i plenes d'incerteses i pors arribin a "posseir" a l'ésser humà d'una forma tan absoluta si tot plegat és un munt de pedres i glaç? No es tracta d'alçades, dificultats, dates o noms sinó de sensacions, emocions, idees...sobre la imaginació.

22/02/17: Conferència: Dependència afectiva i relacions tòxiques
Quan l'afecció es converteix en obsessió, el benestar emocional que proporciona el vincle afectiu pot arribar a convertir-se en una tortura. Com prevenir i gestionar aquest tipus de relacions.

23/02/17: Cine Fòrum sobre treball i família amb la projecció del curtmetratge "La Jaula"
Projecció del curtmetratge "La Jaula", guanyador de la 1a Edició del Festival PSICURT i col·loqui posterior.

24/02/17: Cine Fòrum amb la projecció de "Mi perfecta hermana"
En el llindar d'aquest món fascinant que és l'adolescència, Stella descobreix que la seva germana gran Katja, a la qual admira molt, oculta un trastorn alimentari. Poc a poc la malaltia va estripant a la família.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC