Entrades a 12,80 € per al Festival Grec 2018 gràcies als Grans avantatges: Muda, de Pablo Messiez

02-07-2018   |  Barcelona

Del 4 al 8 de juliol al teatre, les persones col·legiades i els acompanyants tenen entrades amb el 45% de descompte.

Durant el mes de juliol, el Teatre Akadèmia acollirà l’últim espectacle de la temporada. La producció s’emmarca dins del Festival Grec 2018 i programa 4 úniques funcions, del 4 al 8 de juliol i s'ofereix en promoció, a 12,80 euros, les sessions dels dies 6, 7 i 8 de juliol.

Muda, de Pablo Messiez i dirigida per Mercè Vila, és el relat d’un mal dia de la vida de l’Anna, un dia que es repeteix des de fa molt de temps. Es mou, es canvia de casa, es muda, i per fi arriba al lloc que creu buscar, un pis al centre de la ciutat. Allà, una veïna i el conserge de l'edifici buscaran la forma d'acabar amb les seves pròpies solituds a força de compartir amb l’Anna les seves històries.

Com és habitual, el Teatre Akadèmia ofereix als col·legiats i col·legiades del COPC una promoció per als Grans avantatges del COPC. Si voleu comprar les entrades amb un 45% de descompte, per a la quantitat que desitgeu, només us cal clicar la promoció per a Muda dels Grans avantatges i comprar-les en línia. Per seguir l'enllaç, caldrà que inicieu sessió a la vostra àrea privada.

Si necessiteu una mica més d’informació per motivar que aprofiteu l’ocasió, podeu veure el teaser de l’obra o llegir la informació de la fitxa dels Grans avantatges.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC