Concepció Escandell és l’autora de la nova exposició a la Delegació de Girona del COPC

19-06-2018   |  Girona

“L'objectiu és copsar el joc de colors que ens ofereix el moviment del mar, el batec constant de les onades com a música primigènia”.

Des del 15 de juny es pot visitar la nova exposició a la Delegació de Girona del COPC. La psicòloga gironina Concepció Escandell presenta la seva mostra de vitralls. El seu treball, en vidre emplomat, vidre fos i tiffany, reprodueix l'essència del moviment de l'aigua marina, la seva transparència i els seus jocs de colors. La fragilitat del vidre, però, es veu potenciada per la força del ferro rovellat.

En paraules de l'autora, Concepció Escandell:

"L'objectiu és copsar el joc de colors que ens ofereix el moviment del mar, el batec constant de les onades com a música primigènia. El mateix batec de la vida. Corrents marines amb direccions oposades. Ones que no paren de fer-se i desfer-se. Bombolles viatjant cap a la superfície a la recerca de l'altre element, l'aire. Cada peça s'elabora individualment. La col·lecció s'inicia amb una marina emplomada-vitrall gòtic i, a poc a poc, es va perdent la figuració tot cercant l'essència en el vidre fos, esmaltat i amb tiffany-cinta de coure-.  

El treball que es realitza amb el vidre encara que no és complicat sí que ofereix certa dificultat en el seu desenvolupament a causa de les característiques del material. El resultat satisfà quan s'aconsegueix crear peces etèries, lluminoses, carregades de matisos i reflexos, quasi joies”. 

L'exposició estarà disponible fins el 12 de setembre de 2018. 

Per poder gaudir de l’exposició només us heu d’adreçar a la Delegació de Girona en el seu horari habitual: de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Romandrà tancat per vacances del 6 al 31 d’agost. Obrirà en horari de 9.00 a 15.00 h de l’1 de juliol al 5 d’agost i del 3 al 14 de setembre.

  Etiquetes: Girona , Club Social

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC