L’Altre Festival: Arts escèniques, salut mental i cultura popular

12-06-2018   |  Barcelona

El proper 16 de juny, la Fabra i Coats serà l’escenari de diverses companyies formades per persones amb trastorns mentals.

L’Altre Festival és un esdeveniment cultural internacional que es realitza a la ciutat de Barcelona. Reunint el món de la salut mental i de les arts escèniques, busca la difusió, la creació, participació i l’exhibició de les arts escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental. Però l’ànima de l’Altre Festival va molt més enllà i reposa sobre tres grans pilars. Les arts escèniques i la creació de companyies com a eficaç eina rehabilitadora, normalitzadora i inclusiva de la vida de les persones amb trastorn mental, la potència del Festival com a instrument de lluita contra l’estigma i, també, la fèrtil contribució a la creació i enriquiment de la cultura popular del nostre país.

La primera edició va néixer la primavera del 2015 a la Fabra i Coats de Sant Andreu i, durant quatre dies, s’hi van reunir més de vint companyies d’arreu del món per exhibir i compartir teatre, música, dansa i circ. Des de llavors s'han realitzat tres edicions i s'ha visitat el Mercat de les Flors de Barcelona, la Fabra i Coats Fàbrica de Creació i el Centre Cívic Baró de Viver.

La magnífica oferta teatral que l’Altre Festival us ofereix aquest dissabte 16 de juny es pot consultar en aquest web, on trobareu el programa complet. A més, com hi podreu comprovar, el programa també us convida a participar al consell que debatrà com internacionalitzar el festival.

No us perdeu l’Altre Festival!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC