Debat electoral, Eleccions a Junta de Govern 2018

06-06-2018   |  Barcelona

Divendres, 8 de juny, a les 14.30 h, a la seu del COPC, carrer Rocafort, 129, Barcelona.

El proper divendres, 8 de juny, a les 14.30 h tindrà lloc el debat electoral entre les candidatures a les Eleccions a Junta de Govern 2018. La Junta Electoral ha decidit dur a terme aquest debat per tal que els col·legiats i col·legiades tinguin l’oportunitat de conèixer les diferents propostes i les iniciatives que s’inclouen en els seus programes.

El debat estarà moderat pel periodista Andreu Barnils qui garantirà el respecte en el torn d’intervenció, la neutralitat i la distribució equitativa. Entre els diferents temes que s’abordaran s’inclouen el futur del Col·legi, la professió, la formació dels professionals i les relacions institucionals.

Els participants comptaran amb un minut inicial i final per exposar la seva proposta. L’ordre d’aquestes intervencions estarà determinat per sorteig. Entremig, Barnils farà les preguntes corresponents.

El debat és un acte obert a tots els col·legiats i col·legiades, tot i que els assistents no podran fer preguntes, es podrà seguir en directe per streaming a través de la videoteca del COPC i quedarà allà penjat durant tot el cap de setmana i el dia de reflexió perquè tothom que ho desitgi el pugui consultar.

El 8 de juny, a les 14.30 h, el debat electoral de les Eleccions a Junta de Govern 2018, a la seu del COPC, carrer Rocafort, 129, Barcelona.

Recordem que el dia de les eleccions és el dimarts, 12 de juny, de 10 a 21 h.

  Etiquetes: Eleccions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC