El Ballet de Moscou actua a Lleida, Tarragona i Girona a meitat de preu per a col·legiades i col·legiats del COPC

19-06-2018   |  Tarragona

Consulta els dies en promoció als Grans avantatges del COPC i compra l’entrada abans del 12 de juliol.

El tour d’estiu del Ballet de Moscou passa per Lleida, Girona i Tarragona per delectar el públic amb la millor dansa clàssica del món, gràcies a les obres El llac dels cignes i Don Quixot.

Les sessions 15, 16, 25, 27 i 28 de juliol seran especials per als col·legiades i col·legiats perquè, gràcies a la promoció dels Grans avantatges del COPC, gaudiran d’un 48% de descompte sobre el preu de l’entrada, que queda en 20 euros. A Girona, les sesions seran al Auditori de Girona: el 15 de juliol, a les 19 h, Don Quixot i el 16 de juliol, a les 20 h, el Llac del cignes. A Lleida, la sessió serà a la Llotja: el 25 de juliol, Don Quixot. A Tarragona ambdues sessions seran a les 21 h al Palau de Congressos: el primer dia, el 27 de juliol, es representarà el Llac dels cignes, mentre que el segon, el 28 de juliol, es portarà a escena Don Quixot.

Per gaudir la promoció, només us cal comprar l’entrada a través d'aquest enllaç als Grans avantatges, amb el codi promocional que s’hi especifica. Tingueu en compte que teniu de temps només fins a l'11 de juliol per fer la compra, i que cada col·legiat/ada només pot comprar 4 entrades per funció. Per començar la compra, només us cal clicar l'anterior enllaç a la promoció.

Recordeu que per poder seguir l’enllaç cal que els col·legiats i col·legiades hagin iniciat la sessió d'usuari al web del COPC.

Aprofiteu l’ocasió de veure el Ballet de Moscou a Lleida, Tarragona i a Girona, i a meitat de preu!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC