El COPC organitza les V Jornades de Psicologia Jurídica a Catalunya els propers 6 i 7 de juliol al CCCB

24-05-2018   |  Barcelona

La 5a edició de les Jornades abordarà “La pericial psicològica des del punt de vista de la psicologia, l’advocacia i la judicatura”.

Els propers 6 i 7 de juliol, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza les V Jornades de Psicologia Jurídica a Catalunya: La pericial psicològica des del punt de vista de la psicologia, l’advocacia i la judicatura a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

La cinquena edició de les Jornades comptarà amb dues conferències, “Els segrestos interparentals” i “L'evolució i qualitat de les pericials en la Justícia”, i quatre taules rodones: “L’informe pericial en l’àmbit de família”, “L’informe pericial en casos d’interferències parentals en l’àmbit de família”, “Els informes pericials des del punt de vista de l'ètica i la deontologia” i “L’informe pericial en l’àmbit penal”, cosa que garanteix un profund coneixement de la temàtica.

El programa complet de les Jornades és en aquest enllaç a l’apartat de Formació del web del COPC, a través del qual també us hi podeu inscriure. Cal tenir en compte que els psicòlegs i psicòlogues col·legiats i membres actuals de la Secció de Psicologia Jurídica del COPC es poden inscriure a un preu especial de 60 € enviant un correu a vjornadespsicologiajuridica@copc.cat, indicant nom i cognoms i número de col·legiat/ada.

 

  Etiquetes: Jurídica , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC