La millor música clàssica de Barcelona presenta la seva tercera temporada amb descompte per a col·legiats i col·legiades del COPC

10-09-2018   |  Barcelona

La temporada 18/19 presenta un gran cartell, a partir del 22 de novembre, als Grans avantatges del COPC.

La tercera temporada de BCN Clàssics es presenta en un entorn únic, el Palau de la Música Catalana, amb grans orquestres, els millors solistes i directors, i una programació farcida d'èxits del repertori universal i del particular.

En total són un conjunt de 9 concerts, des del 22 de novembre de 2018 fins al 6 de juny de 2019, als quals els col·legiats i col·legiades poden comprar l’entrada per separat o per conjunts de 9, 7 o 4 concerts. Els conjunts d’entrades gaudeixen d’un descompte especial, més elevat conforme més gran és el nombre d’entrades, i d’un descompte afegit per ser membres del COPC, de manera que arriben a un 20%, un 18% i un 15% de descompte en el preu respectivament.

Per tal de conèixer el programa i les dates dels concerts, podeu prémer aquest enllaç, on trobareu una programació encapçalada per l’orquestra Gewandhaus de Leipzig, una de les més prestigioses del món, la London Philharmonic, l’Oslo Filharmonien, i l’italiana Europa Galante. L’Orquestra de Cadaqués, formació resident del cicle BCN Clàssics, també hi serà present. A més, també passaran per l’escenari del Palau solistes de primer nivell com Joaquín Achúcarro, Simon Trpčeski , Javier Perianes i Dimitri Masleev al piano; Juan Manuel Cañizares a la guitarra; Ellinor D'MelonBaiba Skride al violí o Mayte Martín a la veu, entre altres. Així com els cors Lieder Càmera i Anton Bruckner.

Tots els col·legiats i col·legiades que vulguin aprofitar el descompte dels Grans avantatges del COPC només cal que hi comprin les entrades a través d’aquest enllaç. Si en canvi, voleu consultar tots els descomptes disponibles als Grans avantatges, cliqueu aquí.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC