L’Institut de Salut Mental de l’Advocacia (ISMA) convida a un esmorzar informatiu

14-05-2018   |  Barcelona

L’acte serà el proper 18 de maig, sota el títol Preocupar-se dels professionals de l’advocacia genera valor afegit.

El proper divendres 18 de maig de 2018 tindrà lloc a l’Institut Superior de Dret i Economia (ISDE), l’esmorzar informatiu que porta per nom Preocupar-se dels professionals de l’advocacia genera valor afegit.

Aquest esmorzar, el primer de molts en diferents universitats, centres de formació jurídica i col·legis professionals del territori nacional, té per objecte mostrar que cal preocupar-se per la salut mental dels i les professionals jurídics, tal com defensa el seu organitzador, l’Institut de Salut Mental de l’Advocacia (ISMA).

L’esmorzar començarà amb una exposició d’un projecte de referència en el món de la medicina, el projecte HUCI, a càrrec de la presidenta de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva Crítica i Unitats Coronàries (SEMICyUC). Tot seguit, intervindran el president i el vicepresident primer de l’ISMA per exposar les dues cares d’una mateixa realitat: el vessant humà de la problemàtica i el vessant econòmic, ja que demostraran l’elevat cost en termes de pèrdues efectives i de costos d’oportunitat associats a la manca de planificació en matèria de salut mental dels despatxos professionals. Finalment, i abans del networking, el responsable de Recursos Humans de PriceWaterhouseCoopers, Carlos Bel, descriurà la política de treball telemàtic, o teletreball.

L’objectiu de l’ISMA en aquest esmorzar informatiu és desestigmatitzar els problemes de salut mental en la professió de l’advocacia i treballar per aconseguir la conscienciació dels clients. La normalització és fonamental per al sector del dret, igual que ja està succeint en altres àmbits professionals (com la medicina).

L’ISMA convida a l’acte que es farà a l’ISDE (av/Tibidabo, 30. Barcelona), el 18 de maig a les 9.30 h. Us hi podeu inscriure confirmant abans del 16 de maig al 931 146 814 o a sdelgadillo@isdemasters.com


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC