Jenny Moix presenta el llibre "Mi mente sin mí. Lo único que falta en tu vida eres tú" al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

11-05-2018   |  Barcelona

El 14 de juny, en el mateix acte, l’autora farà una conferència sobre com estar present a la vida i com viure-la més plenament

El proper 14 de juny, a les 19 h i a la seu del COPC, la psicòloga i professora de la Facultat de Psicologia de la UAB Jenny Moix presenta el seu llibre Mi mente sin mí. Lo único que falta en tu vida eres tú per a tots els col·legiats i col·legiades amants de la lectura.

L’autora, membre del Grup de Recerca en Estrès i Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, obrirà la sessió amb la conferència L'únic que falta a la teva vida... ets tu, que serà presentada per Alicia Moya. La ponència versarà sobre la manera com anem per la vida: despistats, perdent de vista en tot moment les coses essencials, sempre amb el cap en el passat o en el futur, i deixant passar totes les coses meravelloses que cada instant ens regala. En conseqüència, explicarà com estar presents en les nostres vides, com viure més plenament.

A continuació, Jenny Moix presentarà el llibre Mi mente sin mí. Lo único que falta en tu vida eres tú, un llibre que parla de les diferents formes que poden adoptar els pensaments: fantasies incontrolades, preocupacions, idees lluminoses, intuïcions, obsessions, somnis ... per descobrir com funcionen diferents aspectes de la ment per poder dirigir-la i tractar-la. El llibre, doncs, esdevé un antídot a la pressió social, als rols assignats i a les relacions dependents que mantenim amb els altres, que permet aprendre el més essencial: com relacionar-nos amb nosaltres mateixos.

La presentació del llibre i la conferència configuren un acte gratuït, al qual us sol·licitem inscripció en aquest enllaç.

  Etiquetes: Barcelona , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC