III Jornades Nacionals de Psicoteràpia, a Madrid, el proper 22 de juny

07-05-2018   |  Barcelona

Sota el lema Contra l'intrusisme? Qualitat, ètica, regulació i informació es duen a terme al Centro Universitario Cardenal Cisneros.

El Consejo General de la Psicología, el Colegio Oficial de Psicólogos de Madrid y el Centro de Enseñanza Superior de la Cardenal Cisneros (adscrito a la Universidad Complutense) organitzen conjuntament les III Jornades Nacionals de Psicoteràpia el proper 22 de juny al Centro Universitario Cardenal Cisneros. Aquestes III Jornades estan dirigides a tots aquells psicòlegs i psicòlogues col·legiats amb interessos en l'àrea de la psicoteràpia.

En aquesta ocasió, les Jornades abordaran l'intrusisme, una important xacra per a la comunitat i, especialment, per a totes aquelles persones necessitades d'intervencions psicoterapèutiques que els ajudin a superar els trastorns que afecten la seva salut. Abunden els xarlatans i, per això, es fa necessari transmetre a la població que els psicòlegs especialistes en psicoteràpia no es troben entre ells.

L'intrusisme que pateix la professió de la psicologia parteix, d'acord amb aquesta perspectiva, d'una sèrie d'amenaces, com són l'exercici de les funcions pròpies de la psicoteràpia sense una formació rigorosa que aporti qualitat a les intervencions, la manca d'ètica en el exercici professional, i sobretot, una manca de regulació en el nostre àmbit nacional i europeu de la psicoteràpia que hi reconegui el paper central de la psicologia.

El programa d'aquestes Jornades ha estat dissenyat per debatre profundament sobre els aspectes anteriorment esmentats. Es tracta de comprendre aquells aspectes que preocupen tot un sector de la psicologia i que recull d'una manera comprehensiva el lema: Contra l'intrusisme? Qualitat, ètica, regulació i informació.

Podeu disposar de tota la informació sobre les jornades, el programa, la inscripció i els ponents en l’enllaç al seu lloc web.

 

 

 

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC