Durant el mes de maig, totes les obres de teatre de la Seca Espai Brossa amb descomptes per a col·legiats i col·legiades del COPC.

04-05-2018   |  Barcelona

Podeu aconseguir descomptes del 20 al 30% imprimint-vos el val o mostrant-lo des del mòbil a la taquilla del teatre.

 

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen totes les obres de teatre del mes de maig en promoció a la Seca Espai Brossa. Per aprofitar-ne els descomptes, només cal comprar l’entrada a través de l’enlaç exclusiu per a col·legiats i col·legiades, o mostrar els vals adjunts a la notícia a la taquilla del teatre en el moment de comprar l’entrada: podeu fer-ho imprès en un paper, o mostrant-ne la imatge des del mòbil.

En concret, les obres que teniu en promoció són:

 

CICLE DE TEATRE VERBATIM: NO M’OBLIDEU MAI

Del 16 al 27 de maig (Sala Palau i Fabre)

Obra de la Cia. Sala La Planeta que parla del suïcidi de joves i menors i els dóna veu perquè puguem mirar, escoltar i, potser, entendre’ls. Més informació aquí.

Dijous 24 de maig

Col·loqui post funció amb Dr. Josep Vilajoana i Celaya, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i José Ramón Ubieto, psicoanalista i psicòleg.

Adjunt flyer descompte per venir a veure l’espectacle de divendres a diumenge. L’entrada surt a 13,00 €. Dimecres i dijous no hi ha un descompte, ja que l’entrada té un preu habitual de 10,00 €.

 

REQUIEM FOR EVITA

Del 9 al 27 de maig (Sala Joan Brossa)

Musical de petit format de Jordi Prat i Coll on els quatre protagonistes canten passatges de la vida d’Eva Perón amb el seu llibre autobiogràfic en mà “La razón de mi vida”. Més informació aquí.

 

Adjunt flyer descompte per veure l’espectacle de divendres a diumenge. L’entrada surt a 14,00 € (30% de descompte) de divendres a diumenge. Dimecres i dijous no hi ha un descompte, ja que l’entrada té un preu habitual de 12,00 €. Aquí en aquest enllaç només per a col·legiats i col·legiades es poden comprar entrades amb descompte COPC.

 

CICLE DE TEATRE VERBATIM: EL COLOR DE LA LLUM

Del 2 al 13 de maig (Sala Palau i Fabre)

Peça de teatre documental de la Cia. Sala La Planeta on reconeguts fotoperiodistes ens expliquen les seves experiències personals i reflexionen al voltant dels límits ètics de la seva professió. Més informació aquí.

Adjunt flyer descompte per veure l’espectacle de divendres a diumenge. L’entrada surt a 13,00 € de divendres a diumenge. Dimecres i dijous no hi ha un descompte, ja que l’entrada té un preu de 10,00 €.

 

Els horaris de les funcions són de dimecres a dissabte a les 21:00h i diumenge a les 19:00h a la Sala Joan Brossa i a les 20:00h i 18:00h a la Sala Palau i Fabre.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC