El COPC es suma a la plataforma Dependència: Per un conveni digne

04-05-2018   |  Barcelona

Es pot seguir tota la informació de la plataforma Dependència: Per un conveni digne a la seva pàgina de Facebook.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya es suma a la plataforma ‘Dependència: Per un conveni digne’ creada per treballadores i treballadors de diferents residències geriàtriques i d’altres àmbits amb l’objectiu de negociar un nou conveni laboral.

Aquests col·lectius, actualment, estan regits pel “VI Convenio colectivo marco estatal de servicios de atención a las personas dependientes y desarrollo de la promoción de la autonomía personal”, en vigor des del 2012. La plataforma considera que és un conveni totalment antiquat i desajustat a les actuals necessitats professionals i que perjudica la qualitat dels serveis. A més, regula unes condicions laborals precàries i discriminatòries respecte altres professionals del sector no afectats per aquest conveni, especialment en la part econòmica i retributiva.

Com a plataforma volen generar opinió entre els afectats, confluir voluntats i esforços i, més enllà de mostrar l’actual descontentament generalitzat  en el sector, impulsar el diàleg per facilitar la negociació i l’acord per crear un nou conveni que aporti la dignitat que des de fa anys consideren que han perdut.

Es pot seguir tota la informació de la plataforma Dependència: Per un conveni digne a la seva pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/Dependencia.conveni.DIGNE/


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC