Beneficis fiscals per l’adhesió al pla d’acció de Barcelona + Sostenible del COPC

02-05-2018   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades que s’adhereixin al pla d’acció del COPC gaudiran de beneficis fiscals el 2019

Des del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, us animen a participar en el pla d’acció per tal de col·laborar en actuacions que millorin la sostenibilitat del nostre sector.

A data d’avui, les dues accions en les quals està implicat el COPC són el foment d’un model de ciutat sostenible, saludable i segura i la col·laboració i participació a la Psicoxarxa Solidària. Sou vosaltres, però, els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, gràcies a la promoció d’actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

Podeu consultar el Pla d’acció de sostenibilitat 2018 que hem elaborat per aquest any i us animem a adherir-vos-hi indicant quines actuacions dureu a terme durant aquest any.

El procediment d’adhesió al pla d’acció del COPC es fa a través del següent enllaç:

Els/les col·legiats/ades que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem (o altres de pròpies que proposeu) durant l’any, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2019:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2019.
  • Si cal, l’obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per a la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Important: emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions pròpies proposades, expliqueu-les.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC