El Cor del COPC s’obre a amics i familiars dels col·legiats i col·legiades del COPC. Apunta-t'hi!!!

27-04-2018   |  Barcelona

Gaudir dels beneficis que comporta cantar al Cor del COPC és ara possible per a més persones.

El Cor del COPC ha estat, des de 2015, un projecte obert format per persones col·legiades que gaudeixen de cantar, trobar-se, assajar un cop a la setmana i aprendre música i cançons de la cultura internacional.

Les persones que fins ara n’han format part, psicòlogues, tenen molt clars els beneficis que comporta formar part del Cor del COPC, motiu pel qual han obert el projecte a familiars i amics dels col·legiats i col·legiades del COPC, per oferir-los tot el que aporta.

Per tal de donar-se d’alta al Cor del COPC com a persona no col·legiada, però vinculada a un membre del COPC, cal seguir el mateix procediment que fins ara: emplenar una butlleta de participació (disponible en aquest enllaç) i enviar-lo per correu electrònic a la Carme Maestre, la directora del Cor, a la següent adreça de correu electrònic: dircor@copc.cat . A l’apartat de número de col·legiat/ada cal posar-hi el del familiar o amic col·legiat.

Tothom hi és benvingut. Per tal d’animar tothom a cantar-hi, el Cor del COPC us recomana un vídeo que mostra la seva activitat en aquest enllaç a la videoteca del COPC.

Esperem que premieu el treball i acolliment que ofereix el Cor del COPC i us hi sumeu ben aviat: els assajos són el dilluns de 20.30 a 23.00 h!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC