La Delegació de Lleida del COPC participa en la constitució de la Taula de Tabac de Lleida

23-04-2018   |  Lleida

La Taula del Tabac de Lleida es planteja la lluita contra el tabaquisme des de diversos àmbits, en xarxa i amb continuïtat.

El passat 5 d’abril, la Delegació de Lleida del COPC va participar en la constitució de la Taula de Tabac de Lleida impulsada pel Servei de Promoció de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) en el marc del Pla de salut 2016-2020. Les línies estratègiques d’aquest Pla de salut en relació amb el tabac se centren a treballar en els punts crítics del territori i augmentar la sensibilització de la població envers aquest problema de salut pública. La constitució de la Taula permetrà treballar en xarxa i amb continuïtat amb l’objectiu de lluitar contra el tabaquisme des de diversos àmbits.

En la reunió de constitució es va presentar el material editat per a la Setmana sense Fum 2018 i el web específic per fer-ne la difusió, i es van posar en comú les possibles activitats a realitzar durant aquesta Setmana.

A més del Col·legi Oficial Psicologia de Catalunya, formen part de la Taula les entitats i institucions següents: Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Hospital Santa Maria, Atenció Primària de l’ICS, Servei Català de la Salut, Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida, Universitat de Lleida, Associació Espanyola Contra el Càncer, Col·legi Oficial de Metges, Col·legi Oficial de Farmacèutics, Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers, Salut Mental, Secretaria de l’Esport i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC