Ets un psicòleg o psicòloga a l’atur i agrairies suport emocional? Vine al grup de suport Com tractar l’atur?

20-04-2018   |  Barcelona

El grup Dignitat fa sessions d'acompanyament a persones en una situació laboral precària, inestable o que senzillament no han pogut iniciar-se en la professió.

El grup Dignitat ofereix, a través de la Psicoxarxa Solidària del COPC, grups de suport emocional als psicòlegs i psicòlogues que es troben en una situació laboral precària, inestable o senzillament no han arribat ni tan sols a iniciar-se en la professió, en els quals compartir i elaborar les vivències subjectives de cadascú.

L’objectiu d’aquests grups de suport és oferir una ajuda que redueixi el patiment subjectiu i que permeti a cada persona la construcció de recursos propis per a ressituar-se millor en el món.

Les sessions grupals tindran una durada d'una hora i mitja en les dates programades amb dos psicòlegs clínics i psicoanalistes del Grup Dignitat. Aquesta activitat és totalment gratuïta pels nostres col·legiats i col·legiades que es troben en situació d’atur, i esperen la vostra presència. Si qafegir-te al grup, contacta amb Gemma Chumillas al 93 247 86 60 o a gchumillas@copc.cat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC