Inscripció oberta per a les 11es Jornades Interdisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran

18-01-2017   |  Barcelona

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya coorganitza les jornades, que se celebraran l'11 i el 12 de març, a l'Espai Pujades 350

El 10 i 11 de març de 2017 se celebren, a l'Espai Pujades 350 de Barcelona, les 11es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran, que estan organitzades per set col·legis professionals implicats en l’atenció d’aquest sector de la població:
 
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC)
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB)
Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB)
Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (CODTS)
Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)
Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC)
Col·legi d’Educadores i Educadors socials de Catalunya (CEESC)
 
Aquestes jornades estan adreçades a tots els professionals del sector de les residències de gent gran, així com a tots els altres professionals que hi puguin estar interessats. Aquest any, com a cada edició, l'objectiu principal de les jornades és donar resposta a les necessitats de formació dels professionals, havent tingut en compte les demandes fetes en anteriors edicions i les darreres novetats del sector.

Com sempre, s'espera que siguin una oportunitat d’intercanvi d’experiències en l’atenció a les persones grans, contemplada des dels diferents vessants de l’abordatge interdisciplinari i amb un model d’atenció integratiu.

Per assisitir a les Jornades cal incriure-s'hi al següent enllaç, com més aviat millor, ja que les places estan limitades a l'aforament de la sala.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC