Estrena del Psicofilm de la Delegació de Lleida

13-04-2018   |  Lleida

‘No sé decir adiós’ és la primera pel·lícula que es projectarà en aquest espai

Psicofilm és una iniciativa de la Delegació de Lleida del COPC en col·laboració amb l’Espai Funàtic per anar al cinema a veure pel·lícules que obrin la porta a parlar i debatre sobre temes relacionats amb la psicologia. En aquest espai comptarem amb la presència de directors/res, actors i actrius  que ens explicaran, en primera persona, la seva experiència.

S’inicia el Psicofilm amb la projecció de la pel·lícula ‘No sé decir adiós’, el proper dijous  26 d’abril, a les 20.30 h, a l’Espai Funàtic (C/ Pi i Maragall 26, Lleida).

‘No sé decir adiós’ tracta sobre la comunicació familiar, la manca de la mateixa i els diferents codis dels seus integrants on la dialèctica passa a segon pla. Gran guió. Emocionant i emotiva. La pel·lícula ha estat nominada l’any 2017 als Premis Goya (3 nominacions), al Festival de Màlaga (4 premis) i als Premis Feroz (1 nominació).

Durant el debat comptarem amb la presència del director Lino Escalera, que fa un retrat de les diferents personalitats que integren el nucli familiar i com afronten una situació complicada, però sobretot és un metratge sobre la pèrdua. També hi participaran  psicòlegs i psicòlogues amb una àmplia experiència en l’acompanyament en el dol.

L’aforament de la sala és limitat i cal fer la reserva a la Delegació de Lleida, per telèfon al 973 230 437 o per whatsapp al 628 432 07. El preu de l’entrada és de 3€ i la data límit per reservar-la serà el 20 d’abril.

Us hi esperem!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC