Es presenta la Segona Edició del PSICURT

18-01-2017   |  Tarragona

A la vegada l'acte ha servit per projectar els curtmetratges guanyadors de la categoria EDUCURT i EDUCURT EXPRÉS, destinada als alumnes dels centres educatius de Tarragona

La delegació del COPC de Tarragona ha mantingut una trobada amb representants dels centres educatius de la província per presentar la segona edició del Festival PSICURT. A la vegada l'acte ha servit per projectar els curtmetratges guanyadors de la categoria EDUCURT i EDUCURT EXPRÉS, destinada als alumnes, i poder treballar amb aquest material a les escoles i instituts, sobre temes de salut mental i equilibri emocional.

A la taula hi eren presents la Sra. Sílvia Rodes, directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, el Sr. Francesc Roca, conseller i cap d'Àrea d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, el Sr. Jaume Descarrega, president de la Delegació de Tarragona del COPC, el Sr. Josep Varo, director del Festival PSICURT i el Sr. Joshua Navarro, director del curtmetratge guanyador del premi EDUCURT EXPRÉS de la primera edició del Festival.

Continuarem informant sobre les novetats del PSICURT 2017!

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC