Gaudeix de ‘Cyrano’, descomptes per a col·legiats/ades als teatres de Tarragona

12-04-2018   |  Tarragona

Descomptes exclusius per a les sessions del 14 d’abril i del 4 de maig

Els teatres de Tarragona ofereixen descomptes per als col·legiats/ades per veure l’obra ‘Cyrano’. Lluís Homar encapçala el repartiment del clàssic d’Edmond Rostand.

Després de l’experiència de Terra Baixa i Lluís Homar, aquesta vegada seran cinc actors damunt l’escenari, però els objectius són els mateixos: tractar un clàssic popular com una matèria sensible. Sense escatimar ni un bri de la càrrega psicològica dels personatges, ni descuidar la lleugeresa i la vivacitat amb la que Rostand ens relata aquest conte d’espases i versos. 

Entra a l’apartat de Gran Avantatges del web i descobreix quins són els descomptes per a les sessions dels dies 14 d’abril, al Teatre Bartrina de Reus, i 4 de maig, al Teatre Tarragona.

'CYRANO', D'EDMOND ROSTAND

Fitxa artística: Adaptació i direcció: Pau Miró. Idea original: Lluís Homar. Composició musical: Sílvia Pérez Cruz. Amb: Lluís Homar, Joan Anguera, Aina Sánchez, Albert Prat (resta de repartiment en curs)

Mosqueters i mosqueteres amb un objectiu comú: fer d’aquest clàssic popular, un clàssic contemporani. Cyrano de Bergerac és una obra teatral escrita per Edmond Rostand estrenada el 27 de desembre de 1897. Una comèdia heroica en cinc actes i en vers, que en la seva època va ser l’obra més popular del teatre francès, basada en la vida del dramaturg i poeta francès Cyrano de Bergerac. Els crítics la consideren una obra mestra i l’èxit més notable del teatre popular. Ara, torna a arribar als escenaris del teatre català, en una adaptació de Pau Miró per a cinc actors encapçalats per Lluís Homar.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC