La Societat Catalana de Mediació en Salut anuncia la celebració del Primer Congrés estatal de Mediació en Salut

11-04-2018   |  Barcelona

El Congrés serà els dies 7 i 8 de juny i integrarà les diferents mirades de la mediació en salut. Els col·legiats i col·legiades del COPC gaudeixen del descompte individual com a entitat associada.

La Societat Catalana de Mediació en Salut (en endavant SCMS) es complau d’anunciar la celebració del Primer Congrés estatal de Mediació en Salut, que tindrà lloc a Barcelona els dies 7 i 8 del mes de juny de 2018.

La SCMS és una societat sense ànim de lucre des de la qual es treballa per transformar la qualitat de les relacions en les organitzacions sanitàries. El seu treball està basat en la mediació i la gestió de conflictes en el seu sentit més ampli. El 2018 farà 5 anys que la SCMS va iniciar la seva singladura i volen celebrar-ho organitzant el Congrés Estatal on esperen compartir experiències i coneixements, a més de construir una xarxa de relacions que permeti seguir aprenent junts.

El Programa en què s’està treballant integrarà, gràcies a la participació d'experts de reconegut prestigi i d’altres aportacions, les diferents mirades de la mediació en salut. La SCMS us anima que aneu recollint les vostres experiències per presentar-les en format de pòster electrònic: la inscripció es tanca el proper 16 d’abril.

Les inscripcions tenen una bonificació fins el dia 27 d’abril que val la pena aprofitar, ja que a més els col·legiats i col·legiades del COPC gaudeixen del descompte individual com a entitat associada.. Tota la informació sobre programa, ponents, col·laboradors i inscripcions és en aquest enllaç al web del Congrés, però també us pot interessar visitar el web de la Societat Catalana de Mediació en Salut: www.mediacioensalut.org


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC