Més descomptes especials per anar a veure teatre de petit format

05-04-2018   |  Barcelona

Entrades amb un 30% de descompte per La Seca Espai Brossa durant tot l'abril

Els Grans avantatges del COPC acosten l’escena cultural barcelonina als col·legiats i col·legiades. Una de les sales de petit format més reconegudes a Barcelona és la sala La Seca Espai Brossa, que actualment programa dues obres que ofereix amb un descompte del 30%: la primera obra és Vaig ser pròsper o recordant la tempesta, un muntatge de Projecte Ingeni, companyia que va deixar molt bon record a la Comissió de Cultura del COPC amb Yerma. Vaig ser pròsper o recordant la tempesta, és una obra inspirada en La tempesta de Shakespeare, que narra la història d’una persona gran a qui se li desestructura el món en perdre la memòria. El paper protagonista, Pròsper, és interpretat pel ballarí Víctor Rodrigo, en una posada en escena en què l’actuació és tan important com la dansa. La promoció és per les funcions del 4 d’abril al 6 de maig.

La segona obra en promoció és Per acabar amb el judici de Déu, la versió en català del text d’Artaud que posa en escena la companyia Teatre Kaddish. La promoció, igualment del 30% de descompte en el preu de l’entrada, va del 5 al 29 d’abril.

Si voleu més informació sobre les obres i els muntatges, podeu clicar l’enllaç al web de La Seca Espai Brossa. Si voleu aprofitar la promoció, podeu imprimir-vos el val de descompte o comprar les entrades amb la promoció aplicada, a 14 euros, en aquest enllaç als Grans avantatges del COPC.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC